Het Geheim van Kolonel Zwart

Het Verhaal
Kolonel Zwart heeft een groot probleem. Een rijk zakenman blijkt kwade plannen te hebben. Maar de kolonel is machteloos tegen deze Godfried van Kraaijenstein omdat die hem steeds te slim af is. Helpen jullie de kolonel aan de informatie die hij nodig heeft om de slechte plannen te dwarsbomen?


Algemeen
“Het Geheim van Kolonel Zwart” is een stijlvolle en subtiele escape room. De kamer vergt weinig fysieke inspanning. Het is een logische escape room waarin alles met goed denkwerk en scherp inzicht op te lossen valt. Geen verstopte zaken zoeken op onmogelijke plaatsen, maar goed beredeneren en verbanden zoeken.

Leeftijd
Deze escape room is niet eng en zoals hier boven al vermeld, niet fysiek. Het is echter wel een kamer die aardig wat denkwerk vraagt en waarin subtiel en doordacht te werk gaan heel duidelijk de boventoon voert ten opzichte van alle gaten en hoeken afzoeken.  Daarom raden we aan om de kamer niet te spelen met kinderen onder de 13 jaar. Voor kinderen onder de 16 jaar geldt dat er ten minste één volwassen begeleider mee moet gaan per 2 kinderen.

Moeilijkheid
Naar ons idee is “Het Geheim van Kolonel Zwart” een vrij lastige escape room. We schatten hem iets lastiger in dan “Het Beest van de Brabantse Wal”. Maar aangezien hij net geopend is zal de tijd nog moeten uitwijzen of dat inderdaad het geval blijkt te zijn.

Boeken
Wil je Het “Het Geheim van Kolonel Zwart” boeken? Klik dan hier. Voor verdere info en ons boekingsaanvraag-formulier.