Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden Escape Roosendaal

Reservering

Reserveren voor een escape room van Escape Roosendaal is verplicht en kan uitsluitend online. Om een reservering te kunnen maken moet je minimaal een naam, emailadres en telefoonnummer invullen. Wanneer de reservering hier niet aan voldoet is deze niet geldig. Door te reserveren ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Na het plaatsen van je reservering ontvang je een email ter bevestiging (als je denkt geen email te hebben ontvangen, controleer dan eerst of de email in je spamfilter terecht is gekomen). Heb je geen email ontvangen dan is de reservering niet gelukt!

Betalen

Escape Roosendaal stuurt vooraf (vaak binnen 24 uur na reservering) een factuur voor de gereserveerde escaperoom(s) aan het emailadres dat opgegeven is bij de reservering. Deze dient uiterlijk één volle dag voordat de escaperoom gespeeld wordt, voldaan te zijn. Bij last-minute reserveringen kunnen we hiervan afwijken en bestaat de mogelijkheid om te pinnen op de locatie van Escape Roosendaal. Contant afrekenen heeft niet de voorkeur.

Voor bedrijven kan de factuur eventueel achteraf worden betaald. Dit kan uitsluitend indien bij de reservering de volledige bedrijfsgegevens zijn opgegeven.

Annuleren

Annuleren is kosteloos tot 48 uur voor aanvang. Annuleren kan door een email te sturen naar reserveringen@escaperoosendaal.nl .

Risico’s en uitsluitingen

Deelname aan een escape room bij Escape Roosendaal geschiedt geheel op eigen risico van alle deelnemers. Deelname is in principe ongevaarlijk en kan door iedereen gespeeld worden.

Het is niet toegestaan onder invloed van alcohol of andere drugs de escape room te spelen. Escape Roosendaal zal te allen tijde deelnemers onder invloed weigeren of verzoeken de escaperoom te verlaten.

De minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar. Personen jonger dan 16 jaar mogen alleen spelen onder begeleiding van een volwassene. We adviseren een minimum leeftijd van 14 jaar.

Geheimhouding

De escape rooms van Escape Roosendaal nodigen hopelijk uit tot lang napraten. Doe dit echter alleen met deelnemers die dezelfde kamer ooit hebben gespeeld: Er heerst absolute geheimhoudplicht. Over de aanwijzingen, puzzels en verhaallijnen mag niet worden gesproken met personen die de kamer nog niet hebben gespeeld. Dit is vooral om het voor nieuwe spelers ook een unieke ervaring te laten zijn. Gun ze dat!