Roosendaalse city game

Op zoek naar een super toffe activiteit voor buiten?
Boek dan onze Roosendaalse City Game!

 

teambuilding teamuitje samenwerken buitenactiviteit bedrijfsuitje
teambuilding teamuitje samenwerken buitenactiviteit bedrijfsuitje vrijgezellenfeest team uitje building activiteit samen groepsuitje familieuitje familiedag speurtocht city game roosendaal

Red de wereld als een team van geheim agenten!

De Russen hebben zeer kwade en gevaarlijke plannen. En een Russische dubbelspion die deze plannen wilde openbaren is door vergiftiging het zwijgen opgelegd. Maar niet voordat hij, tijdens zijn verblijf in Roosendaal, informatie wist te verbergen waarmee we kunnen achterhalen wat hij wilde vertellen.

Ga met je team op pad en probeer zoveel mogelijk van deze informatie terug te vinden met behulp van een koffer vol gadgets en een tablet met GPS. Alleen zo kunnen we de plannen van de Russen stoppen.

In verschillende teams kiezen jullie je eigen route door het hart van Roosendaal in een poging zoveel mogelijk missies succesvol af te ronden. Zo kan je uiteindelijk de plannen van de Russen dwarsbomen, maar natuurlijk ook proberen meer punten te scoren dat het andere team. Behalve als jij de Mol bent binnen het team natuurlijk…

Verwacht geen saaie vragen. Je zal leuke foto’s moeten maken, locaties goed moeten doorzoeken en af toe Google om hulp moeten vragen. Daarnaast gaat er met augmented reality een nieuwe wereld open aan verborgen deuren, kluizen en een geheime enigma machine.

De citygame is ontzettend leuk met vrienden of voor een vrijgezellenfeest. Maar ook is deze buitenactiviteit heel goed voor de teambuilding, en dus ideaal als bedrijfsuitje of teamuitje. Het spel zelf duurt 2,5 uur. Maar met de uitleg vooraf en de samenkomst na afloop, moet je zeker op 3 uur rekenen.


Boek deze spannende en vooral leuke Citygame via ons 
contactformulier.

Uiteraard kan je ons ook een berichtje sturen als je vragen hebt of meer informatie wil m.b.t. een bedrijfsuitje, teambuilding activiteit of vrijgezellenfeest.

 

teambuilding teamuitje samenwerken buitenactiviteit bedrijfsuitje vrijgezellenfeest team uitje building activiteit samen groepsuitje familieuitje familiedag speurtocht city game roosendaal