Extra’s

Een spannend spel, en een lekkere maaltijdamigos
Lijkt het je een goed idee om na onze spannende escape room, een lekker hapje te gaan eten? Dat komt mooi uit! Want op enkele minuten loopafstand van Escape Roosendaal zit barbecue restaurant Amigos. En wanneer je na een bezoekje aan “Het Beest van de Brabantse Wal” daar een lekker stukje vlees of vis op de gril wil gaan gooien, hebben we een mooie korting voor je!  Je krijgt dan namelijk een voucher mee die je maar liefst 10% korting geeft op de totale eindrekening! Zo kun je even lekker napraten over alles wat je in onze escape room hebt meegemaakt, terwijl je met je team voor een zacht prijsje heerlijke zit te eten. Prima combi toch?

 

Een persoonlijk shirtshirt angst
Bij Escape Roosendaal geven we je de gelegenheid vooraf één of meerder gepersonaliseerde shirts te bestellen. Op de voorzijde van het shirt komt een door jullie zelf gekozen tekst, en achterop tussen de schouderbladen een Escape Roosendaal schild-logo. Zo kan je na het spelen van onze spannende kamer meteen een uniek aandenken mee naar huis nemen.
Een persoonlijk shirt kost 15 euro per stuk en bij drie of meer 13 euro per stuk. Lijkt zo’n uniek, persoonlijk shirt je wel wat? Of heb je er vragen over? Stuur even een berichtje via het contact formulier.

 

Pakket voor bedrijven of instellingen

Wat hebben we te bieden?

Onze escape room natuurlijk. Maar niet alleen dat. Een bezoek aan onze escape room duurt 1,5 uur. Bij aankomst is er een korte uitleg, en wordt het introfilmpje vertoond. Dan gaat het team de kamer in en krijgt het maximaal 1 uur de tijd om te ontsnappen. En aan het einde van het spel kan er wat worden nagepraat met een gratis kopje koffie of thee. Helder verhaal lijkt ons. Maar wat nog meer dan? Voorpret! Want is het niet heerlijk om lekker toe te leven naar iets leuks dat je te wachten staat? Daarom leveren wij van te voren een stapeltje puzzels voor elk team. Door deze puzzels op te lossen ontstaat er een code. En met de goede code kan elk team een envelop ophalen ergens binnen jullie bedrijf. In deze envelop zit een voucher waarmee het team zelf een dag en tijd kan boeken bishirtj Escape Roosendaal, binnen een vooraf afgesproken periode.

En wat het spelen van de escape room met meerdere teams extra leuk maakt, is het competitieve element. Want welk team is het snelst? Om deze gezonde rivaliteit wat kracht bij te zetten leveren wij, nadat alle teams de escape room hebben gespeeld, t-shirts voor het snelste team. Zo kunnen de winnaars nog even pronken met hun prestatie.

Al onze gasten zijn tot dusver positief tot laaiend enthousiast over hun bezoek aan onze escape room. Daarnaast heb je als bedrijf heel weinig administratieve rompslomp. Geen geregel en geplan, en één duidelijke factuur. Jullie delen de teams in, wij doen de rest. Dus weinig gedoe, voor heel veel plezier! Stuur ons, als je geïnteresseerd bent, even een mailtje. Dan bellen we je om alles nog eens helder uit te leggen. Of wanneer gewenst, komen we gewoon een keertje langs.

Kortingen
Dit groepsaanbod is te bestellen vanaf 4 teams
Korting bij 7 tot 10 teams: 5%
Korting bij 11 tot 20 teams: 10%
Korting bij meer dan 20 teams: 15%