Archieven: Rooms

Post Type Description

HET BEEST VAN DE BRABANTSE WAL 2

(Ook perfect te spelen zonder deel 1 te hebben gedaan)
Wat is er na de voorvallen uit het eerste deel van “Het Beest Van De Brabantse Wal” gebeurd met de hoofdpersoon? Het lijkt erop dat de ruimte waar deze persoon zich na die gruwelijke gebeurtenissen schuil hield, is ontdekt.

Midden jaren 90 verdwenen er 7 kinderen op en rondom de Brabantse Wal. Decennia lang was het gissen wat er met deze kinderen was gebeurt. Totdat er in een oud boshuisje ergens op de Brabantse Wal een vreselijke ontdekking werd gedaan (Het Beest van de Brabantse Wal – deel 1). Degene verantwoordelijk voor wat er zich toen heeft afgespeeld is meteen daarna gevlucht en sinds de jaren 90 nog altijd spoorloos. Maar nu lijkt er een plek te zijn gevonden waar deze persoon zich vanaf dat moment verscholen heeft. Durven jullie er naar binnen?

mei 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
“Het Beest Van De Brabantse Wal 2” is een vervolg op het eerste deel, maar probleemloos op zichzelf te spelen. Tijdens de intro wordt nog even kort teruggeblikt op deel 1 zodat er geen onduidelijkheden zijn.
De escape room is spannend en ook een beetje eng. Met een mix van techniek en ouderwets codes zoeken is er genoeg te beleven en te doen voor alle spelers. Het beste is deze kamer te spelen met 4 of 5 personen.
De onheilspellende soundtrack zorgt voor de juiste sfeer en wordt tegen het einde van het uur wat heftiger en dwingender. Er liggen geen dingen verstopt op onmogelijke plaatsen, maar je zal toch echt goed moeten zoeken om alle benodigde onderdelen bij elkaar te krijgen. En goed moeten opletten om de juiste verbanden te kunnen leggen.

LET OP: Bevestigingsmails kunnen in je spambox belanden.

 

FROM RUSSIA WITH LOVE

Red de wereld als een team van geheim agenten!

De Russen hebben zeer kwade en gevaarlijke plannen. En een Russische dubbelspion die deze plannen wilde openbaren is door vergiftiging het zwijgen opgelegd. Maar niet voordat hij in Roosendaal informatie wist te verbergen waarmee we kunnen achterhalen wat hij wilde vertellen.

Ga met je team op pad en probeer zoveel mogelijk van deze informatie terug te vinden met behulp van een koffer vol gadgets en een tablet met GPS. Alleen zo kunnen we de plannen van de Russen stoppen.

In verschillende teams kiezen jullie je eigen route door het hart van Roosendaal in een poging zoveel mogelijk missies succesvol af te ronden. Zo kan je uiteindelijk de plannen van de Russen dwarsbomen, maar natuurlijk ook proberen meer punten te scoren dat het andere team. Behalve als jij de Mol bent binnen het team natuurlijk…
Met augmented reality gaat er een nieuwe wereld open aan verborgen deuren en een geheime enigma machine.
De citygame is ontzettend leuk met vrienden of voor een vrijgezellenfeest. Maar ook is deze buitenactiviteit heel goed voor de teambuilding, en dus ideaal als bedrijfsuitje of teamuitje.
Het spel zelf duurt 2,5 uur. Maar met de uitleg vooraf en de samenkomst na afloop, moet je zeker op 3 uur rekenen.

Boek deze spannende en vooral leuke Citygame via ons contactformulier.

HET GEHEIM VAN KOLONEL ZWART

DEZE ESCAPE ROOM IS VOOR ONBEPAALDE TIJD GESLOTEN

Kolonel Zwart heeft een groot probleem. Hij moet een rijke zakenman met kwade plannen zien te stoppen. En daarbij heeft hij jullie hulp hard nodig.
Godfried van Kraaijenstein, een vooraanstaand wetenschapper en zakenman, blijkt iets vreselijks van plan te zijn. Kolonel Zwart wil hem ten koste van alles tegen houden, maar is machteloos omdat van Kraaijenstein hem steeds te slim af is. Helpen jullie de kolonel aan de informatie te komen die hij nodig heeft om de gevaarlijke plannen te dwarsbomen?

“Het Geheim van Kolonel Zwart” is een redelijk basic escaperoom, maar met wat meer techniek erin verwerkt dan “Het Beest van de Brabantse Wal”. Het is een spionnen missie waarvoor je heel erg scherp moet zijn, want deze escaperoom is zeker niet gemakkelijk. De suspense-soundtrack sluit perfect aan bij het spionnen thema en maakt het goed kijken en logisch nadenken nog wat lastiger. Uiteindelijk zal je ontdekken dat niet alles is wat het lijkt. Of toch wel?