Archieven: Rooms

Post Type Description

FROM RUSSIA WITH LOVE

Red de wereld als een team van geheim agenten!

De Russen hebben zeer kwade en gevaarlijke plannen. En een Russische dubbelspion die deze plannen wilde openbaren is door vergiftiging het zwijgen opgelegd. Maar niet voordat hij in Roosendaal informatie wist te verbergen waarmee we kunnen achterhalen wat hij wilde vertellen.

Ga met je team op pad en probeer zoveel mogelijk van deze informatie terug te vinden met behulp van een koffer vol gadgets en een tablet met GPS. Alleen zo kunnen we de plannen van de Russen stoppen.

In verschillende teams kiezen jullie je eigen route door het hart van Roosendaal in een poging zoveel mogelijk missies succesvol af te ronden. Zo kan je uiteindelijk de plannen van de Russen dwarsbomen, maar natuurlijk ook proberen meer punten te scoren dat het andere team. Behalve als jij de Mol bent binnen het team natuurlijk…
Met augmented reality gaat er een nieuwe wereld open aan verborgen deuren en een geheime enigma machine.
De citygame is ontzettend leuk met vrienden of voor een vrijgezellenfeest. Maar ook is deze buitenactiviteit heel goed voor de teambuilding, en dus ideaal als bedrijfsuitje of teamuitje.
Het spel zelf duurt 2,5 uur. Maar met de uitleg vooraf en de samenkomst na afloop, moet je zeker op 3 uur rekenen.

Boek deze spannende en vooral leuke Citygame via ons contactformulier.

HET GEHEIM VAN KOLONEL ZWART

Kolonel Zwart heeft een groot probleem. Hij moet een rijke zakenman met kwade plannen zien te stoppen. En daarbij heeft hij jullie hulp hard nodig.
Godfried van Kraaijenstein, een vooraanstaand wetenschapper en zakenman, blijkt iets vreselijks van plan te zijn. Kolonel Zwart wil hem ten koste van alles tegen houden, maar is machteloos omdat van Kraaijenstein hem steeds te slim af is. Helpen jullie de kolonel aan de informatie te komen die hij nodig heeft om de gevaarlijke plannen te dwarsbomen?

“Het Geheim van Kolonel Zwart” is een redelijk basic escaperoom, maar met wat meer techniek erin verwerkt dan “Het Beest van de Brabantse Wal”. Het is een spionnen missie waarvoor je heel erg scherp moet zijn, want deze escaperoom is zeker niet gemakkelijk. De suspense-soundtrack sluit perfect aan bij het spionnen thema en maakt het goed kijken en logisch nadenken nog wat lastiger. Uiteindelijk zal je ontdekken dat niet alles is wat het lijkt. Of toch wel?

LET OP: Bevestigingsmails kunnen in je spambox belanden.

juli 2020
ma di wo do vr za zo
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

HET BEEST VAN DE BRABANTSE WAL

In de jaren 90 verdwenen er binnen de Brabantse Wal 7 jonge kinderen. Ze zijn nooit meer terug gevonden. Ontdekken jullie wat er met ze is gebeurd?
In de bossen van de Brabantse Wal zijn midden jaren ’90 7 jonge kinderen spoorloos verdwenen. De vader van één van hen heeft dagen gezocht naar zijn dochtertje. Maar nadat hij iets op het spoor dacht te zijn, is ook hij verdwenen. Van geen van allen is ooit meer wat vernomen. Kunnen jullie ontdekken wat er met al deze mensen is gebeurd en het mysterie achter Het Beest van de Brabantse Wal oplossen?

“Het Beest van de Brabantse Wal” is een vrij basic escaperoom, met weinig elektronica of effecten. De kamer heeft een duidelijk verhaal met een uiteindelijke uitkomst die je, alleen als je goed hebt opgelet, misschien wel ziet aankomen. De creepy soundtrack wordt langzaam drukker en aanweziger.

LET OP: Bevestigingsmails kunnen in je spambox belanden.

juli 2020
ma di wo do vr za zo
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112