Hoe lang duurt een escaperoom?

Het spel zelf duurt maximaal 60 minuten. Want zo lang krijg je de tijd om zelf te ontsnappen. Maar een boeking is 1,5 uur. Omdat we beginnen met wat uitleg en een introfilmpje. Na afloop maken we nog een teamfoto en natuurlijk moet de kamer weer worden hersteld voor het volgende team.

Zijn de escape rooms geschikt voor kinderen?

Dat hangt echt ontzettend van het kind af. “A Job to Die For” is niet echt eng, maar soms toch wel spannend voor jongere kids. Bovendien zijn de meeste puzzels in deze kamer echt wel pittig. “Het Beest van de Brabantse Wal 2” is wel een redelijk enge kamer.
In beide kamers hebben we meermaals kinderen gehad van 8 en 9 jaar. De meesten vonden het geweldig, maar sommige vonden het wel erg spannend of eng.

Kunnen kinderen alleen de escaperoom in?

Kinderen tot 16 jaar mogen alleen de escaperoom in onder begeleiding van ten minste 1 volwassene. Kinderen van 16 jaar of ouder kunnen zelfstandig de escaperooms spelen.

Is Escape Roosendaal toegankelijk voor mindervaliden?

Onze vestiging is wel bereikbaar voor minder validen. Maar de escaperoom is helaas niet te spelen voor mensen in een rolstoel.

Kunnen we gratis parkeren?

Ja. Er is een ruime hoeveelheid gratis parkeergelegenheid.

Moeten we ver van te voren aanwezig zijn?

We verzoeken je om 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Daarnaast moet je team op de geboekte tijd klaar staan om te starten. Dus eventueel toiletbezoek of andere zaken zal je vooraf moeten regelen. Onze spelleiders staan zelf ten minste 15 minuten voor de geboekte tijd voor jullie klaar.

A Job to Die For
€ 135,-

Beest van Brabantse Wal 2
€ 125,-

De Stok 10a
4703 SZ Roosendaal

06 12 13 33 58

reserveringen@escaperoosendaal.nl