A JOB TO DIE FOR

ONZE NIEUWE ESCAPEROOM KOMT ERAAN

 

James is een zonderling figuur met waanideeën over het vertrek van zijn broer.
Maar is hij wel zo gek als mensen denken?

ONTSNAPPEN JULLIE BINNEN 60 MINUTEN?

EEN SPANNEND VERHAAL, EEN KAMER VOL GEHEIMEN, EN EEN UUR DE TIJD OM TE ONTSNAPPEN

Kijk goed om je heen en doorzoek alles nauwkeurig. Wees scherp op eventuele aanwijzingen en probeer logische verbanden te ontdekken. Wees grondig, maar ook snel. De klok staat immers niet stil. Alleen zo zal jouw team op tijd de kamer weer weten te verlaten.

ONZE ESCAPE ROOMS

WE HEBBEN TWEE SPANNENDE VERHALEN

8 - 20 2,5 uur

BOOK NOW

FROM RUSSIA WITH LOVE

Red de wereld als een team van geheim agenten! De Russen hebben zeer kwade en gevaarlijke plannen. En een Russische dubbelspion die deze plannen

BOOK NOW

2-6 spelers 60 min 35% ontsnapt

BOOK NOW

HET GEHEIM VAN KOLONEL ZWART

Kolonel Zwart heeft een groot probleem. Hij moet een rijke zakenman met kwade plannen zien te stoppen. En daarbij heeft hij jullie hulp hard nodig. G

BOOK NOW

2-6 spelers 60 min 51 % ontsnapt

BOOK NOW

HET BEEST VAN DE BRABANTSE WAL

In de jaren 90 verdwenen er binnen de Brabantse Wal 7 jonge kinderen. Ze zijn nooit meer terug gevonden. Ontdekken jullie wat er met ze is gebeurd? I

BOOK NOW

4 - 8 60 min 30 %

BOOK NOW

A JOB TO DIE FOR

James is een wat zonderling figuur met waanideeën over het vertrek van zijn broer. Maar zijn zijn vermoedens wel zo gek als de mensen denken? Meer d

BOOK NOW

PRIJZEN

WAT KOST DAT NOU, ZO’N ESCAPEROOM?

MA / DI / WO / DO

2 spelers: 70,- | 3 spelers: 80,- | 4 spelers: 90,- | 5 spelers: 100,- | 6 spelers: 110,-

VR / ZA / ZO

Vaste prijs per spel, ongeacht het aantal spelers (max 6): 110,-

VEEL GESTELDE VRAGEN

NOG WAT DINGEN DIE JE MISSCHIEN WIL WETEN

Hoe lang duurt een escaperoom?

Het spel zelf duurt maximaal 60 minuten. Want zo lang krijg je de tijd om zelf te ontsnappen. Maar een boeking is 1,5 uur. Omdat we beginnen met wat uitleg en een introfilmpje. Na afloop maken we nog een teamfoto en natuurlijk moet de kamer weer worden hersteld voor het volgende team.

Kunnen we ook beide kamers tegelijk boeken?

Ja, dat kan zeker. Hoewel we in principe altijd 1 kamer tegelijk draaien, kunnen groepen van 7 tot 12 personen ook alle 2 de kamers tegelijk boeken. Stuur ons hiervoor even een berichtje via onderstaand contact formulier.

Voor welke leeftijd zijn de escaperooms geschikt?

Onze escaperooms zijn voor een breed publiek bedoeld. Ze zijn niet heel fysiek en niet heel eng. Toch zal het voor jonge kinderen wellicht wat te spannend zijn. Al is dat natuurlijk per kind verschillend. We hebben spelers van 9 jaar gehad die het te gek vonden, maar ook van 11 jaar die het te eng vonden. Voor kinderen jonger dan 9 raden we het spelen van onze escaperooms sowieso af.

Kunnen kinderen alleen de escaperoom in?

Kinderen tot 16 jaar mogen alleen de escaperoom in onder begeleiding van ten minste 1 volwassene. Kinderen van 16 jaar of ouder kunnen zelfstandig de escaperooms spelen.

Is Escape Roosendaal toegankelijk voor mindervaliden?

Helaas niet. We zijn gevestigd in een oud woonappartement met een stijle, smalle trap.

Kunnen we gratis parkeren?

Ja. Naast de oude hallen van de Wenneker, op zo’n 100 meter lopen van onze voordeur, is een groot parkeerterrein waar je als gast van Escape Roosendaal gebruik van mag maken.

Moeten we ver van te voren aanwezig zijn?

We verzoeken je om 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Daarnaast moet je team op de geboekte tijd klaar staan om te starten. Dus eventueel toiletbezoek of andere zaken zal je vooraf moeten regelen. Onze spelleiders staan zelf ten minste 15 minuten voor de geboekte tijd voor jullie klaar.

TESTIMONIALS

WAT ZEGGEN ONZE GASTEN?

CONTACT

HEB JE EEN VRAAG OF WIL JE GEWOON WAT KWIJT? LAAT HET ONS WETEN!

Badhuisstraat 19
4703 BH Roosendaal

06 – 44 26 89 11

info@escaperoosendaal.nl